Produkter

 

Murad

Murad blev grundlagt i 1989 af Howard Murad, M.D. Som pioner indenfor klinisk hudpleje, guider og inspirerer Murad gennem brugen af The Sience of cellular water. Murad hæver standarden indenfor virkningsfulde og innovative produkter og mottoet “Transforming Skincare” er et løfte om den forskning og virkning, som står bag ethvert Murad produkt. Murad hudpleje består i alt af 12 serier, hvor tre er dedikeret til at arbejde mod hudens ældning. Murad skelner mellem genetisk, hormonel og miljøbetinget ældning og heraf rynker. Derudover er Murad Blemish produkter blandt de største i USA i behandlingen af det, der kaldes aknehud eller hud med tendens til udbrud, til stoppelse og overproduktion af olie. Murad produkter giver dig 3 enkle trin, til at give dig smuk og ungdommelig hud.

PHYRIS

PHYRIS er en moderne innovativ 3-fases hudplejeserie,
PHYRIS dækker DIT behov for hudpleje – 24 timer i døgnet.
PHYRIS særlige kendetegn er høj kvalitet og bæredygtighed.

PHYRIS produceres og udvikles i Tyskland i tæt samarbejde med forskere og dermatologer fra hele verden, derfor vil du altid kunne finde det produkt der passer til netop din hudtype og dit behov.

PHYRIS er en prisvindende serie, og lever altid op til de nyeste standarder inden for moderne hudpleje.

Maurice Mességué

Maurice Mességué er et fransk apotekermærke, som har været specialister indenfor naturkosmetik siden 1958. Produkterne er lavet uden parabener og på grundlag af planteudtræk og mineraler, er produkternes effektivitet anerkendt. Serien indeholder ingen kemiske konserveringsmidler, her er produkterne tilsat helende aloe vera i stedet for vand.

Balance Me

Balance Me er en både naturlig og sofistikeret ansigts- og kropsplejeserie fra Storbritannien. Serien har terapeutiske egenskaber, som styrker huden og beskytter den dyrebare og sarte hud mod belastningerne i hverdagen. Blandingerne er fyldte af rene, naturlige aktive stoffer og ekstrakter, foruden moderne sammensætninger af æteriske olier, som giver dig optimal velvære og naturlig skønhed. Balance Me anvender ikke kemikalier som f.eks. parabener til konserveringmiddel, sulfatstoffer til skumdannelse og primære petrokemikalier, som f.eks. mineral og petroleumolier. Derudover er serien ikke testet på dyr.

Youngblood

Pauline Youngblood stiftede i 1996 makeupserien og hendes mission har altid været at give kvinder de perfekte redskaber til at skjule skønhedsfejl og skabe lige præcis den hud og et look, de altid har drømt om. Youngblood er kun lavet af råmaterialer af højeste kvalitet, rene og naturlige mineraler, der giver en vægtløs og justerbar dækning. Youngblood kan bruges af alle hudtyper og til stopper ikke porerne og giver ikke akne. Serien er ikke testet på dyr og indeholder ikke parabner, talkum, krasse olier, syntetiske duftstoffer eller syntetiske farvestoffer.

Konjac Sponge

Simpel, effektiv og dybderensende, er hvad du får af disse ansigts- og kropssvampe. Det er en svamp som efterlader huden renset, frisk, blød og fuld af glød. Konjac kartoffelen eller Konnyaku er en plante som vokser vildt i de høje bjerge i Asien. Konjac er 97% vand og rig på mineraler og antioxidanter, miljøvenlig og fri for farvestoffer. En 100% naturlig peeling og rens til ansigt og krop.

SG 79 Parfumer

Inspireret og illustreret af billeder fra Stockholm, taget af Dawid’s subtile kunstfoto  – og fortolket af franske parfumører. Kunst og parfume i lækker forening – duftene relaterer til minder – hvor vi skal selv danne os etindtryk med vores sanser.

ST. TROPEZ

Få en smuk glød med ST.TROPE. Det er en selvbruner, der er baseret på Aloe Vera, som hjælper produktet til at optage farven i huden. Produkterne er nemme at påføre og du sikre dig altid en jævn nuance, da der er tilført farve, så du nøjagtigt kan se hvor langt du er kommet. Alle ST. TROPEZ produkterne har en smule grønt pigment i sig så du undgår den grimme orange ”selvbruner” farve.

CND Shellac

Shellac er den proffesionelle lak, som giver de smukkeste lakringer med høj glans, som kan holde i 14+ dage. Ved en Shellac behandling bliver dine egne negle ikke skadet eller svage, da der aldrig files ovenpå naturneglen. Hverken ved på førelse eller aftagning. Shellac er tynd og fleksibelt som neglelak, men giver en stærk beskyttelse af neglene, og modstår ridser i lakken. Det er neglebranchens absolut foretrukne profesionelle behandling. SHELLAC er et registreret varemærke og er den eneste fuldt patenterede UV-lak på markedet.

Lycon

Lycon blev startet i 1978 af grundlægger Lydia Jordane i Australien. Produktet findes nu i mere end 45 lande. Lycon er en af de mest førende og skånsomme hårfjernings metoder vi har på markedet. Produkterne kan bruges til de meste sarte hudtyper og kan tage hår helt ned til 0,2 cm.

New Nordic
New Nordic er et kosttilskud udviklet af Francois Gerad, med mere end 30 års international erfaring indenfor urter og skønhed. De dyrker deres egne urter og følger hvert et trin fra dyrkning til levering af det færdige produkt. De arbejder kun med pålidelige landmænd og producenter fra hele verden. Alle ingredienser bliver analyseret i kontrollerede laboratorier, for at sikre kvaliteten og effekten af produkterne. For at kunne gøre dette, har de tæt kontakt med botanikkere,
ernæringseksperter og læger over hele verden.