Anbefalinger

Hos Minna Sanders er vi altid glade for at få gode anbefalinger på vores behandlinger. Her kan du læse om, hvad vores kunder har oplevet ved vores forskellige behandlinger og bliv klogere på, hvad du skal prøve til din næste behandling.

 

Silkpeel – Emilie Hougaard 20 år, Randers

Jeg har længe været præget af til stoppet porer i huden, og derudover har jeg en meget sart hud, så jeg er altid meget skeptisk, når jeg springer ud i nye former for ansigtsbehandlinger. Jeg har prøvet flere forskellige behandlinger, men efter jeg blev anbefalet “silkpeel behandlingen”, vender jeg ikke tilbage til de andre lige foreløbig. Silkpeel behandlingen er utrolig effektiv! Jeg har indenfor forholdvis kort tid kunne se fine resultater på min hud. Mine til stoppet porer er nu næsten helt forsvundet, og huden er blevet så fin og ensartet.
Denne behandling kan klart anbefales.

 

Beauty Gua Sha – Lene Fabricius Andersen 48 år, Mariager

En yderst lækker og behagelig behandling, der gennem massage med et stykke bøffelhorn, virkelig får gang i blodomløbet i hele ansigtet.
Efter behandlingen, føltes huden silkeblød, og opstramningen af huden, var markant, specielt i pande og omkring øjnene. Flere dage efter behandlingen, føltes huden stadig smidig, og den opstrammende effekt var stadig synlig.
Nu er der gået ca. 1 uge, min hud har stadig en dejlig glød, og den opstrammende effekt, kan jeg vedligeholde med det stykke bøffelhorn, som jeg købte i forbindelse med behandlingen.
Jeg kan varmt anbefale behandlingen til os i den modne alder.
Beauty Gua Sha – Pia Kristensen, Randers
Jeg vil lige komme med en anbefaling, ang den nye teknik Beauty Gua Sha, som er en helt fantastisk ansigtsbehandling hos @kosmetologminnasanders i Randers. Jeg var den anden dag derovre og få denne behandling og jeg er utroligt positiv over, hvad den kan gøre for huden og specielt ved at stimulere bindevævet og muskler ved øjenbrynene. Jeg døjer nogen gange med migræne aura og denne behandling Gua Sha, fik virkelig løsnet op for en masse spændinger i pande og bryn og så blev min hud bare så dejlig blød, efter hele behandlingen. Beauty Gua Sha teknikken er med et bøffelhorn, hvor man skraber og stimulerer og renser bindevæv og øger næringstilførslen til cellerne. En utroligt god måde til at få et fast og mere spændstig hud. I kan læse mere om behandlingen hos @kosmetologminnasanders side og hvis I endnu ikke har prøvet denne behandling, vil jeg klart anbefale Jer at gøre det, for det er bestemt ikke sidste gang, at jeg ligger mig i deres kyndige hænder. Fantastiske søde piger og utroligt imødekommende og endnu engang tak for denne skønne skønne behandling.