Covid-19

 

NYHED:Vi åbner igen 6 april 2021 med følgende restriktioner:

coronatest inden din tid som er max 72 timer gl .corona pas færdig vaccineret el. har haft corona påvist.Vi glæder os meget til, at se jer alle igen.

Kære kunder vi er igen pålagt nye restriktioner som betyder, at vi indtil videre skal holde butikken/klinikken lukket frem til 5/4-21.Det vil hjælpe os meget hvis du selv om booker din tid.

Kommer du til, at mangle et gavekort kan de nemt købes og printes via vores side under shop.

Løber du tør for produkter skriv gerne sms 26375070 el mail. mail@minnasanders.dk så finder vi ud af at sende produkter til dig. Du har også mulighed for. at samle forudbestilte produkter op i døren som er betalt på forhånd via mobilpay. Denne service skal aftales på forhånd da butikken har lukket for alm. handel. Vores normale åbningstider er i øjeblikket ikke gældende.

Hos Klinik for fodterapi er der andre gældende regler, da jeg er en del af sundhedsberedskabet.(det er ikke påkrævet med coronapas her)

Her er din tid gældende og jeg anvender værnemidler ligesom du også skal anvende mundbind og bruge håndsprit v. ankomst. Meld afbud v sygdom og tegn på covid -19.

pas på jer selv indtil vi ses igen.

Glæder os til. at se jer alle igen.

Ann & Minna